در آزمایشگاه عسل چه فاکتورهایی تست می شود؟

در آزمایشگاه سیزده فاکتور عسل آزمایش می شود.

برخی فاکتورها خواص دارویی مثل خواص ضد با کتریایی، ضد سرطانی و ضد التهابی را نشان می دهند.

برخی فاکتورها میزان مصرف شهد گل توسط زنبور را نشان می دهند.

برخی فاکتورها تازگی و کهنگی را نشان می دهند.

برخی هم میزان وجود مواد مضر در عسل را نشان می دهند.

  • سنجش میزان ساکارز و پرولین در کنار هم، نشان دهنده اینست که زنبور چه مقدار شهد گل مصرف کرده یعنی میزان طبیعی بودن را نشان می دهد.
  • سنجش فعالیت آمیلاز نشان دهنده میزان تازگی عسل است.
  • سنجش میزان هیدروکسی متیل فورفورال که در شرایطی در عسل تولید می شود (این ماده برای سلامتی انسان بسیار مضر است)

با سنجش این چهار فاکتور تا حدود زیادی به کیفیت عسل می توان پی برد.

فاکتورهایی که میزان خواص دارویی و درمانی عسل را نشان می دهند عبارتند از:

  1. فاکتور آنتی اکسیدانی، نشان دهنده خاصیت ضد سرطانی عسل و ضد انواع بیماری مزمن است.
  2. فاکتور گلوکز اکسیداز، یکی از نشانگرهای خاصیت ضد باکتریایی عسل است.
  3. فاکتور فنل تام، نشان دهنده خاصیت ضد التهابی و همچنین ضد سرطانی عسل است.

منبع:  آزمایشگاه عسل بهشتی