کلوچه ترد عسلی

شیرینی و عطر و طعم عسل، بسیاری از غذاها، شیرینی͏ ها و دسرها را خوشمزه͏ تر می͏ کند و برخلاف شکر فواید بسیاری برای سلامت دارد. عسل رطوبت و تازگی کیک͏ ها و نان͏ ها را حفظ می͏ کند. عسل به همراه میوه، فرنی، غلات صبحانه، پن کیک͏ ها، ماست ساده، پنیر و بستنی لذت͏ بخش است. روی نان، نان͏ های فانتزی و کلوچه͏ ها فوق͏ العاده، و در بسیاری از نوشیدنی͏ ها عالی می͏ شود.

دستور تهیه کلوچه ترد عسلی

این کلوچه ترد عسلی آن قدر لطیف است که به سادگی در دهان ذوب می͏ شود.

مواد لازم:

۲۲۵ گرم معادل ۲ قالب کره
۱۲۰ سی سی معادل ۱٫۲ پیمانه عسل روان
۱ قاشق مرباخوری پودر وانیل
۲۵۰ گرم پیمانه آرد ساده

دستور پخت:

فر را از قبل تا ۱۵۰ درجه سانتی͏گراد (معادل ۳۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. یک سینی شیرینی͏ پزی نچسب را اندکی چرب کنید یا یک سینی شیرینی͏ پزی معمولی را با کاغذ پخت نچسب بپوشانید. کره، عسل و پودر وانیل را در کاسه͏ ای بزرگ بریزید و آن قدر بزنید که سبک و پفکی شود. آرد را به تدریج به آن اضافه کنید، و با هر با افزودن آرد، مخلوط را خوب هم بزنید سپس خمیر را روی سطحی که اندکی آرد روی آن پاشیده شده برگردانید و به آرامی پهن کنید، به طوری که ضخامتی در حدود ۱۲ میلیمتر پیدا کند.
خمیر پهن شده را در سینی شیرینی͏ پزی قرار دهید. به وسیله͏ ی یک چاقوی تیز، ۲۴ مستطیل روی خمیر ایجاد کنید. سپس با استفاده از چنگال سرتاسر سطح خمیر را سوراخ سوراخ کنید. خمیر را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید و بعد به آن ۱۰ دقیقه فرصت خنک شدن بدهید. سپس آن را روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

 

منبع: کتاب معجزه عسل (دکتر پنی استن وی – ترجمه: میرمجید خلخالی زاویه)