شیر بادام
شیرهای گیاهی همانطور که از نام آنها پیداست، منشا گیاهی دارند و از مواد گیاهی و کامل مانند عسل و مغزهای گیاهی (بادام، گردو و …) تهیه میشوند. این نوشیدنیها بسیار گوارا هستند و منافع زیادی دارند. انسان میتواند با مصرف این نوشیدنیهای خوشمزه و گوارا، بسیاری از کسالتهای عارضی را برطرف کرده، نشاط، شادابی و آرامش از دست رفتهی خود را بازگرداند.
این نوشیدنیها علاوه بر آن که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند، انرژی زیادی نیز تولید و پوست بدن را لطیف میکنند. شیرهای گیاهی برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفیدند و اختلالات دوران بلوغ را نیز برطرف میکنند.
این شیرها از پروتئین و اسیدهای آمینهی کافی برخوردارند. تنوع این شیرهای گیاهی بسیار زیاد است و طعم و مزهی بسیارخوبی دارند و حتی میتوان آنها را به جای یک وعدهی غذا میل کرد و به خود آرامش، نشاط و شادابی را هدیه داد. هم چنین از این نوشیدنیها میتوان در پذیراییها استفاده نمود.
شیر بادام
مواد لازم:
مغز بادام …………………..۵۰ گرم
عسل……………………… ۳ قاشق غداخوری
آب سرد…………………… ۴ لیوان
ابتدا پوست بادامها را جدا کرده، آنها را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن ریخته، آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند. این نوشیدنی بسیار گوارا و دارای فواید بسیاری است.
تمام ناراحتیهای اعصاب و روان را بهبود میبخشد، الکترولیتهای بدن را تنظیم میکند ، در رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است، باعث لطافت پوست میشود و به آن نشاط و شادابی دهد. مصرف زیاد این نوشیدنی برای افرادی که چربی خون آنها بالاست، توصیه نمیشود.
توجه: برای پوست کندن بادامها، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت برمیداریم. پس از ۵ دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد میشوییم. در این حال، پوست بادامها به راحتی جدا میشوند.
منبع: کتاب ارمغان تندرستی- جمشید خدادادی