سرکه انگبین و عسل
سرکه انگبین میتواند ۷۰ تا ۸۰ درصد از بیماریها را پوشش دهد. سرکه انگبین یک داروی قابل انعطاف است حتی اگر بیماری را اشتباه تشخیص دادید و این دارو را دادید مشکلی ندارد، ترکیبات این دارو را میتوانید تغییر دهید؛ اگر بیمار گرمیاش بیشتر شد سرکهاش را بیشتر کنید و اگر سردیاش بیشتر شد عسلش را بیشتر کنید. سرکه انگبین هم میتواند سرطان را درمان کند و هم خارشهای جزیی را.
طرز تهیه سرکه انگبین
(۲ واحد عرق نعناع + ۱ واحد سرکه) ۱۰ دقیقه جوشانده و بعد از خنک شدن ۲ واحد عسل اضافه کنید، این ترکیب را سرکه انگبین عام هم میگویند و موقع مصرف یک سوم لیوان از این و بقیه آب مصرف کنید.
فواید سرکه انگبین
کاهش کلسترول خون، درمان دیابت، درمان کبد چرب، درمان فشار خون، درمان مشکلات صورت و پوست. ما باید سرکه انگبین را یک نوشیدنی متعارف نشر بدهیم، پایین تر از آن سرکه شیره باید باشد، اندازه سرکه شیره برای گرم مزاجهای جوان نصف ،نصف است اما برای افراد مسن ۲ واحد شیره و ۱ واحد سرکه است.
معتادها را بدون سرکه انگبین ترک ندهید چون سودای نفوذی در مغزش با سرکه انگبین نرم و حل و با حجامت دفع میشود و بعد تمایل به ترک پیدا میکند، اگر چهره روشن شد یعنی سودایش حل شده است. کسی که جراحی دارد سرکه سرکه انگبین ضرر دارد چون محل جراحی با آمپولهای بیهوشی سرد شده است و سرکه هم سرد است. موج صدا سودا ساز است و لذا موجیها را باید سرکه انگبین داد.
اگر در شرایطی هستیم که سردی بیشتر لازم نداریم مثل افراد مسن؛ و درعین حال خارش پوست هم دارد ( خارش از صفرا یا سودا است چون هر دو خشک هستند) در اینجا به جای سرکه، آبلیمو و شربت زرشک یا آبغوره میدهیم چون اثر سردی اینها از سرکه کمتر است.( ۲ واحد عسل+۲ واحد عرق رازیانه [برای زن ها] و یا عرق نعناع [برای مردها]+۱ واحد آب زرشک یا آبلیمو).
اگر سردی بیشتر نیاز داشته باشیم و سرکه انگبین سرکه بدهیم سرکه چون نفوذ کننده است و فرد زیاد سردی میکند، دراعصابش هم تاثیر منفی میگذارد ،سوزش و سردی معده پیدا میکند و به یک سردی آرام تری نیازداریم در اینجا به جای نعناع، کاسنی میدهیم.
سرکه انگبین نیروی جنسی را کاهش میدهد، کافور هم تمایلات جنسی را کم میکند اما در تغذیه، یک توطﺋه غذایی به حساب میآید چون تمامی اندام را سرد میکند و برای کهنسالی بسیار زیان بخش است؛ به جای کافور، نعناع میدهیم که هم بحرانهای جنسی را کنترل میکند( هم درمرد و هم در زن) و هم لطافت جسم، پوست، مغز، اعصاب و روان را حفظ میکند. نعناع تمایلات جنسی را آنقدر پایین میآورد که استمرار آن میتواند ناباروری ایجاد کند خصوصاً واژینال آن.
انواع سرکه انگبین
انواع سرکه انگبین زیاد است اما ما در اینجا به سرکه انگبینهای مهم و پرکاربرد اشاره میکنیم:
- سرکه انگبین ساده یا عام: این سرکه انگبین دافع سودا، بلغم و صفراست و ترکیبات آن: ( ۲ واحد نعناع + ۱ واحد سرکه) چند دقیقه میجوشانید و بعد از مقداری خنک شدن ۲ واحد عسل اضافه میکنید و در هر وعده یک سوم لیوان از این و بقیه آب میخورید.
توجه: اندازه ترکیبها و میزان مصرف آنها در هر وعده در تمام سرکه انگبینها یکی است.
- سرکه انگبین گلاب: اگر بخواهیم خاصیت نفوذکنندگی آن در عروق بیشتر شود به جای عرق نعناع از گلاب استفاده میکنیم.
- سرکه انگبین به: اگر سرکه و به را با هم بجوشانید به سین میشود که در درمان دیابت فوقالعاده است و اگر عسل را به این اضافه کنید سرکه انگبین به میشود و برای افزایش اشتها نیز مفید است.
- سرکه انگبین رازیانهای: شیردهی را زیاد و پوست را لطیف، تمایلات زنانگی را افزایش میدهد و عوارض یایسگی و اختلالات هورمونی و گرگرفتگی زنان را برطرف میکند( به جای نعناع، رازیانه باشد ).
- سرکه انگبین کاسنی: گرم مزاجهایی که کبدشان بسیار گرم است و احساس گرگرفتگی و جوش و کهیر میزنند و کسانی که زیاد تب میکنند سرکه انگبین کاسنی برایشان مفید است( به جای نعناع، کاسنی باشد) چون منشا اکثر تبهای ناشناخته مربوط به کبد است.
- سرکه انگبین زرشکی: (به جای سرکه، آب زرشک) برای دفع صفرای اضافه بازکننده عروق و کاهشدهنده حرارت معده و قلب مفید است.
- سرکه انگبین سیر: کسانی که دردهای سیاتیک دارند اگر سیر را خورد کرده در سرکه دو، سه روز بخوابانند و عسل و نعناع اضافه کنند و بخورند، مفید است.
- سرکه انگبین برای پیرمردها و پیرزنها: ۴ واحد روغن زیتون+۲ واحد عسل+۱ واحد سرکه (هر شب ۳ قاشق غذاخوری) بخورید و جوان شوید.
- سرکه انگبین عناب: عناب را اگر ۳ روز در سرکه بخوابانید برای بیماریهای خونی موثر است.
- سرکه انگبین عنصلی: این سرکه انگبین برای بیماری کبد چرب بسیار مفید است و ترکیبات آن : ۲ لیتر سرکه را در ۲۰۰ گرم پیاز عنصل خورد شده میجوشانید و صاف کرده و بعد از مقداری خنک شدن یک و نیم برابر آن عسل اضافه کرده و شبها یک سوم لیوان از این و بقیه لیوان آب استفاده میکنید.
نکته مهم: سرکه انگبینهای فوق باید با دستور پزشک طب سنتی تجویز شود.
منبع مقاله: کتاب مزاج شناسی و نسخه های استاد خیر اندیش (جواد علی قلی پور)