در هنگام خرید ژل رویال به چه نکاتی بایستی توجه شود؟

از آنجایی که ژل رویال با کیفیت های بسیار مختلف در بازار عرضه می شود، ابتدا توجه داشته باشید که ژل رویال تازه را از زنبوردارانی که به صورت تخصصی در کار تولید ژل رویال هستند و یا فروشگاه های تخصصی محصولات زنبور عسل خریداری نمایید.

ژل رویال بی کیفیت و خارجی در بازار توسط فروشندگان و دلالان که آشنایی علمی با این محصول ندارند، به وفور عرضه می شود. در نتیجه به هیچ وجه از دست فروش ها و افراد غیر متخصص خرید نکنید. بعد از اطمینان از محل خرید، بایستی به رنگ و طعم آن توجه کنید.

ژل رویال تازه طعم ترش و کمی شیرین و رنگ سفید تا زرد روشن دارد. خوب است بدانید ژل رویال های  کهنه در اثر اکسید شدن دارای رنگ زرد تیره و طعم تندتری هستند.

از آنجایی که ژل رویال خام در دمای اتاق ناپایدار است، بایستی حتما به صورت فریز شده و در یخچال یا فریزر نگهداری شده باشد. از خریداری ژل رویال در قفسه های فروشگاهی اجتناب نمایید.

در هنگام خرید ژل رویال حتما از محل تولید، نحوه ی برداشت و نگهداری آن از فروشنده اطلاعات دقیق کسب کنید. خرید ژل رویال از سایتهای اینترنتی غیر معتبر به هیچ وجه توصیه نمی شود اما در صورتی که کاملا به فروشنده و کیفیت ژل رویال اطمینان دارید، از آنها درخواست کنید که ژل رویال را با یخ خشک و یا کلمن یخ برای شما ارسال نمایند، تا کیفیت آن در طول مسیر بر اثر گرما کاهش نیابد.

در هنگام خرید به تازه بودن ژل رویال توجه ویژه ای داشته باشید. ژل رویال کهنه و تولید سال قبل، کیفیت محصول تازه را نخواهد داشت. بهترین زمان تهیه و خرید ژل رویال از زنبورداران، فصل بهار است. سعی کنید به محض خرید ژل رویال را در یخچال نگهداری و ترجیحا طی چند ماه آن را مصرف کنید.

در هر بار مصرف درب ظرف را به خوبی سفت نمایید تا هیچ گونه تماسی با هوا نداشته باشد.

 

منبع: کتاب دانستنی های محصولات زنبور عسل (محمد رفاهی)