انواع شکلات صبحانه عسلی
شکلات صبحانه (۱)
مواد لازم :
ارده ……………………………………………………. ۶ قاشق غذاخوری
عسل …………………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر فندق خام ………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ارده را دریک ظرف چینی مناسب ریخته، عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده، بعد پودر فندق را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار انرژی زا و برای افرادی که فعالیت های فیزیکی فراوان دارند؛ بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را می توان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد.
توجه:
می توان به جای عسل از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری، شیره ی انگور یا شیره ی خرما استفاده کرد.
شکلات صبحانه (۲)
مواد لازم :
ارده ……………………………………………… ۶ قاشق غذاخوری
عسل ……………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو خالص ……………………………… ۱ قاشق چای خوری سرصاف
پودر پسته خام ………………………………… ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته، عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده، قوام یابد، بعد پودر کاکائو را به آن افزوده، آن ها را کاملاً مخلوط نمایید. سپس پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر بادام یا شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد. این صبحانه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد، بسیار مفید است.
شکلات صبحانه (۳)
مواد لازم :
ارده …………………………………………. ۶ قاشق غذاخوری
عسل ………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ………………………………… ۱ قاشق مرباخوری
پودر گردو ………………………………….. ۱ قاشق مرباخوری
هل ساییده ……………………………….. نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ارده را در یک ظرف چینی مناسب بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و آن را به طور یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده، قوام یابد. پس از آن، پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید، به آن افزوده آن را کاملاً با هم مخلوط نمایید. در انتها، پودر گردو را نیز روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرام بخش و دارای انرژی است.
شکلات صبحانه (۴)
مواد لازم :
ارده …………………………………………. ۶ قاشق غذاخوری
عسل ………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ………………………………… ۱ قاشق مرباخوری
پودر پسته …………………………………. ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ……………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
هل ساییده ………………………………… نصف قاشق چای خوری
وانیل ……………………………………….. یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته، عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده و قوام یابد. بعد پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن افزوده، آن ها را کاملاً مخلوط کنید. سپس، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطر و دارای طعم خاصی است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
توجه :
در صورت تمایل می توانید ارده و شیره را با هم مخلوط و میل نمایید.
منبع : کتاب ارمغان تندرستی – جمشید خدادادی