انواع بستنی های عسلی
بستنی ها در واقع دسرهایی هستند که مردم به خصوص کودکان به آن ها علاقه ی فراوانی دارند. بستنی های میوه ای طرفداران زیادتری دارند. در این مطلب تعدادی بستنی با مواد طبیعی آموزش داده شده که به جای شکر از عسل استفاده می شود. در تهیه ی این نوع بستنی ها، بسته به ذائقه خود می توانید مقدار عسل را کم و زیاد کنید. در هر فصل می توانید بستنی های آن فصل را تهیه و استفاده کنید.
برای خوش طعم کردن بستنی ها، می توان از گلاب، وانیل و پودر چهار مغز (بادام، گردو، فندق و پسته) استفاده کرد. با ترکیب چند بستنی رنگ های متنوعی ایجاد می شود. این بستنی ها کاملاً سالم و بهداشتی بوده و عوارض جانبی نخواهد داشت.
برای قوام پیدا کردن بستنی می توانید از ریشه ی ثعلب استفاده نمایید و بهتر است ریشه را تهیه و خود آن را آسیاب کنید تا از خوردن آن بیشتر لذت ببرید.
بستنی سیب
مواد لازم :
سیب متوسط ………………………………………… ۴ عدد
عسل ……………………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
پودر ثعلب ……………………………………………… ۱ قاشق چایخوری
پودر پسته …………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
گلاب …………………………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری …………………………………….. نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
سیب ها را پوست کنده، دانه های آنها را خارج کنید، سپس آن ها را خرد کرده به همراه پودر ثعلب، وانیل، عسل و گلاب در مخلوط کن، کاملاً مخلوط نمایید تا به صورت یکنواخت درآید. مواد به دست آمده را در یک ظرف مناسب ریخته پودر پسته را نیز مخلوط کرده در فریزر قرار دهید. هر ۲۰ دقیقه یک بار، آن را از فریزر خارج نموده، هم بزنید و مجدداً در فریزر بگذارید. این عمل را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید تا بستنی خود را گرفته قوام پیدا کند.
در همین روش می توانید به جای سیب از ۴ عدد موز پوست کنده، یا ۵۰۰ گرم توت فرنگی سالم و رسیده (بدون قسمت سبز آن)، ۵۰۰ گرم گیلاس، ۵۰۰ گرم زردآلو و یا ۵۰۰ گرم هلو (حتماً باید هسته میوه های هسته دار را درآورید) استفاده کنید و بستنی های طعم دار خوشمزه و رنگارنگ را تهیه کنید.
منبع: کتاب ارمغان تندرستی- جمشید خدادادی